logo
Kontakta oss
0340-657868
0733-291060
info@hoserik.se
Sjögärdevägen 60
439 63 Frillesås
Search
 

OM OSS

HOS ERIK

VI LAGAR DIN MAT

Vår restaurang är belägen i en vacker och naturskön miljö på Sjögärde Golfklubb.

Vår filosofi är hemlagat och hembakat. Vi serverar välsmakande husmanskost tillagad av noggrant utvalda råvaror med fokus på ekologiskt och närproducerat.

Det räcker inte med goda råvaror och ett fungerande kök för att driva en restaurang framgångsrikt. Det är många saker som påverkar verksamheten. Utan vällagad och välsmakande mat samt duktiga medarbetare har man heller inga nöjda matgäster.

Att driva en restaurang framgångsrikt innebär stora ekonomiska investeringar, men framgång kommer sällan av sig själv.

Vi är beroende av dig som matgäst och vårt motto är att du ska vara nöjd. Detta uppnår vi genom en rak och öppen kommunikation.

Vi gillar Ros, men vi är även mottagliga för Ris.

Vi gör allt för att ha nöjda matgäster i restaurangen samt inom vår cateringverksamhet.

Varmt välkomna att ta del av vår mat!

Erik Gustafsson
Krögare/Kock

Jag är krögare på restaurang Hos Erik och har huvudansvar för mat, personal samt lagar och regler. Mitt mål är att erbjuda er fantastisk mat och bra service.

Charlotte Gustafsson
Marknadsföring/Matsal

Jag är ansvarig för marknadsföring av restaurangen och för att skapa god trivsel för er i en avkopplande och ombonad restaurangmiljö.

Michel Duso Joviken
Kökschef/Kock

Jag är kökschef och tillsammans med Erik leder och planerar jag det dagliga arbetet. Jag ser till att ni får en vällagad och välsmakande matupplevelse.

Karin Persson
Kallskänka/Servering

Jag hälsar alla välkomna med ett leende och ansvarar för att salladen är grön och fräsch, brödet nygräddat och att det finns sötsaker och nybryggt kaffe.