logo
Kontakta oss
0340-657868
0733-291060
info@hoserik.se
Sjögärdevägen 60
439 63 Frillesås
Search
 

OM OSS

HOS ERIK

VI LAGAR DIN MAT

Vår restaurang är belägen i en vacker och naturskön miljö på Sjögärde Golfklubb.

Vår filosofi är hemlagat och hembakat. Vi serverar välsmakande husmanskost tillagad av noggrant utvalda råvaror med fokus på ekologiskt och närproducerat.

Det räcker inte med goda råvaror och ett fungerande kök för att driva en restaurang framgångsrikt. Det är många saker som påverkar verksamheten. Utan vällagad och välsmakande mat samt duktiga medarbetare har man heller inga nöjda matgäster.

Att driva en restaurang framgångsrikt innebär stora ekonomiska investeringar, men framgång kommer sällan av sig själv.

Vi är beroende av dig som matgäst och vårt motto är att du ska vara nöjd. Detta uppnår vi genom en rak och öppen kommunikation.

Vi gillar Ros, men vi är även mottagliga för Ris.

Vi gör allt för att ha nöjda matgäster i restaurangen samt inom vår cateringverksamhet.

Varmt välkomna att ta del av vår mat!

Erik Gustafsson
Krögare/Kock

Som krögare är man ansvarig på restaurangen för personal och att vi följer lag och ordning. Som kock har jag till uppgift att du får en vällagad och välsmakande matupplevelse.

Michel Duso Joviken
Kökschef/Kock

Som kökschef är min uppgift att tillsammans med krögaren leda och planera det dagliga arbetet. Som kock har jag till uppgift att du får en vällagad och välsmakande matupplevelse. Min samlade erfarenhet från tidigare golfrestauranger kommer väl till pass här Hos Erik.

Lina Johansson
Kallskänka/Servering

Jag är ansvarig över det kallskurna och att salladsbuffén är grön och fräsch. Jag ser även till att brödet är nygräddat och att det finns sötsaker till kaffet efter maten.

Karin Persson
Kallskänka/Servering

Jag är också ansvarig över det kallskurna och att salladsbuffén är grön och fräsch. Jag ser även till att brödet är nygräddat och att det finns sötsaker till kaffet efter maten.