logo
Kontakta oss
0340-657868
0733-291060
info@hoserik.se
Sjögärdevägen 60
439 63 Frillesås
Search
 

GOTT NYTT ÅR

Stort tack till er alla!

Mitt första år på denna fantastiska klubb med alla goa medlemmar och gäster har varit en härlig tid trots pandemier och allt elände det medfört. Under året som gått har jag mer och mer insett att Sjögärde har något unikt som jag inte tror finns på många andra klubbar, nämligen en fantastisk gemenskap och sammanhållning. Jag fick på grund av pandemin en ganska dålig start, men sedan vände det och blev en fantastisk golfsäsong.

Slutet däremot blev tråkigare med alla restriktioner och inställt julbord som följd. Tur att luncherna har kunnat rulla på och lysa upp tillvaron med såväl bekanta som nya ansikten bland gästerna.

Nu blickar vi framåt mot ett nytt fantastiskt golfår 2021. Min fru Charlotte kommer att vara ett välkommet tillskott i verksamheten och vi kommer inför kommande säsong fräscha upp kiosken och se över utbudet. Vi har även beställt en riktig manuell kaffemaskin så att vi kommer kunna erbjuda riktig espresso och latte i restaurangen. Dessutom har jag upptäckt att våra medlemmar gillar öl. Därför kommer jag se över möjligheten att erbjuda fler sorters fatöl samt ett större ölsortiment på flaska.

Sist men inte minst vill jag nu tacka er alla för min första säsong och vi ser framemot ett grymt golfår!

Varma hälsningar
Erik & Charlotte

HOS ERIK

Kontakta oss

    Kontaktformuläret är skyddat med auto reCAPTCHA