logo
Kontakta oss
0340-657868
0733-291060
info@hoserik.se
Sjögärdevägen 60
439 63 Frillesås
Search
 

COVID-19

HOS ERIK

VIKTIGT MEDDELANDE ANGÅENDE CORONAVIRUSET

Uppdaterat: 2021-07-03

Vi har fortsatt smittspridning av coronaviruset (Covid-19). Därför har regeringen infört nationella föreskrifter. Vilket innebär att alla är skyldiga att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda sig själva och andra mot spridning av Covid-19. 

Vi som alla andra restauratörer följer noggrant  händelseutvecklingen. Det är tuffa tider för många inom restaurangbranschen, så även för oss. Vi är tacksamma för alla er som på ett säkert sätt stöttar oss och äter lunch, beställer hämtmat och laddar sina stamgästkort.

Vi försöker så gott vi kan att anpassa vår verksamhet efter rådande situation och efter de direktiv som myndigheter ger oss.

Förutom de allmänna hygienreglerna har vi åtagit oss följande,

– Vi undviker köbildningar vid kassan.

– Vi sitter utspritt i restaurangen (max 8 personer per bord.)

– Är ett sällskap fler än åtta personer behöver sällskapet delas upp och sitta vid flera bord. På uteservering utomhus finns ingen begränsning av antalet personer i ett sällskap. Detta under förutsättningar att det är 1 meter mellan borden.

– Möjligheter att tvätta händer samt att det finns handsprit vid kassa och salladsbuffé. 

– Vi erbjuder hämtmat som levereras i eller utanför vår restaurang.

Vi förväntar oss att du som matgäst inte besöker oss om du känner minsta symtom, varit i kontakt med smittad. Vi uppskattar också att du tvättar dina händer och inte nyser eller hostar i någons närhet.

I dessa tider gäller det också att vara källkritisk. Vi följer enbart informationen och de aktuella rekommendationerna från svenska myndigheter.

Här kan du läsa det senaste om coronaviruset och hur den påverkar oss alla,

Krisinformation.se
Folkhälsomyndigheten.se