logo
Kontakta oss
0340-657868
0733-291060
info@hoserik.se
Sjögärdevägen 60
439 63 Frillesås
Search
 

CATERING

HOS ERIK

VARJE CATERING ÄR EN UPPLEVELSE

Välkommen att anlita oss när du söker en riktigt bra catering för små som stora tillställningar! Vi erbjuder välsmakande och välanpassade cateringar som är tillagade av noggrant utvalda råvaror med fokus på ekologiskt och närproducerat. Det är vår filosofi med all vår verksamhet!

Vi erbjuder smörgåstårtor

En lyxig klassiker eller en modern tappning? Smörgåstårtan har fått ett uppsving på senare år, med all rätta. Den är enkel, god och kommer i många olika varianter. En smörgåstårta passar perfekt till alla tillfällen och våra goda smörgåstårtor börjar på 9 bitar.

Vi erbjuder Buffé

Stora som små sällskap kan njuta av våra klassiska varma eller kalla bufféer. Vi har bufféer för alla tillfällen och smaker. Får vi fresta med havets läckerheter, italienskt bufféplock, barbecue eller en helt vegetarisk buffé. Kom gärna med egna förslag. Du bestämmer själv vad du vill bjuda dina vänner på.

Vi erbjuder festmat

Ibland behöver vi sätta lite guldkant på tillvaron och bjuda till fest. Unna dig och dina vänner med lite guldkant på tillvaron genom att låta oss laga maten. Vi komponerar en festbuffé med lyxiga råvaror och ingredienser som sig bör på en guldkantad fest.

HOS ERIK

Erbjudande

Passa på! Just nu erbjuder vi fri utkörning

Begär en offert
HOS ERIK

CATERING

Transport

Om du inte vill eller kan hämta din cateringbeställning så kan vi ordna transport. Detta är en smidig lösning, då kan du i lugn och ro förbereda ditt kalas för dina gäster.

Personal

Att hyra in personal innebär att du som värd kan njuta ännu mer av din tillställning. Du bestämmer själv storleken på personalstyrkan och arbetstiden. Låt vår personal ta hand om dig och dina gäster.

Dukning

Hyr vårt klassiska sortiment med serveringsbestick, glas, knivar, gafflar, tallrikar, koppar och fat. Gör det enkelt för dig och addera vår dukning som passar för alla tillfällen.

Underhållning

Vill du att din tillställning ska lyfta ännu mer? Då ska du boka underhållning. Vi hjälper till att boka trubadurer, liveband eller dj. Vi har ett stort kontaktnät.

HOS ERIK

CATERING

Innan du kontaktar oss så kan det vara bra för båda parter att ni funderar över följande:

Menyer

Mat för varje tillfälle. Vi har ett par fasta menyer som kanske kan vara av intresse. Kom gärna med egna förslag om arrangemanget har ett speciellt tema.

Allergier

Tänk på att fråga dina gäster om allergier eller andra matpreferenser. För dina gäster som är allergiska eller överkänsliga mot mat, är det viktigt att veta vad maten innehåller. Om så önskas kan vi allergenmärka din beställning.

När

Tider är viktigt. När är er tillställning? När ska maten hämtas/transporteras?

Var

Platser är viktigt. Adress om cateringen ska transporteras annars så hämtas den på Sjögärde Golfklubb.

Hur

Vi paketerar cateringen i plastemballage och papperspåsar.

Addera

Det blir bekvämt om du adderar lite extra till din beställning. Vi erbjuder allt från linne till gaffel samt skönsång till maten.

Fråga oss, vi vet!